Welkom op Uilenvrienden

 

Met onze organisatie Uilenvrienden willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken om hun meer te weten te komen over uilen (roofvogels) die hier in Belgie leven. Daarvoor gaan wij eerst dat zeer belangrijk is naar de Lagere scholen en natuurlijk ook de Kleuterscholen. Wij geven daar een leuk gesprek over de uilen die wij bij hebben, zoals kerkuil, bosuil, steenuiltje, enz,.... Wij laten ook de kinderen zien hoe mooi een uil (roofvogel) er wel degelijk uitziet, want die zijn wel zeer mooi. Ook wat ze eten, het verschil een vrouwtje en een manneke, leeftijd, kweken, en nog veel meer. Natuurlijk geven we ook de kans om een uil (roofvogel) op de hand te dragen met natuurlijk een handschoen en foto's te nemen en de juffen die krijgen de grootste uil (Tirza) op de hand voor een fotoshoot. Bang hoeft er niemand te zijn, want onze vogels zijn wel degelijk tam en zeer braaf.

Een ander bezoek die wij ook brengen is naar Rusthuizen/Verzorgingshuizen waar we een zeer leuk programma brengen van wel 01u30 lang. Hier word ook al eens in gelachen en even serieus zijn, want ook leggen wij de mensen uit over onze uilen en kunnen de mensen ook een uil op de hand krijgen voor een foto en bij ons weten van onze programma's die we al gedaan hebben is dit voor iedereen emotieneel wel echt fantastisch. Ook hier geven wij de verpleging de kans om onze Tirza op de hand te zetten voor een fotoshoot.

Waar wij ook komen is het er gewoon fantastisch en leuk om dit programma te doen.

Want een blij en lachend gezicht van een kind of bejaarde willen we dit nog zeer lang brengen en dit wel GRATIS.

Ja u leest het goed het programma is volledig gratis, alleen vragen wij aan de organisatie van de scholen/rusthuizen 25 euro om het vervoer dat wij hebben moeten doen om bij jullie langs te kunnen komen alleen binnen de Provincie Antwerpen. Buiten de Provincie vraag ons tarief. 

Neem contact met ons en wij doen de rest.

Foto's van een rusthuis met een uil op de hand.